Lindi më 1900, në Kostur. U internua për motive politike, nga Bajram Curri në Tepelenë dhe Lushnjë, prej vitit 1945 deri më 30 shtator 1991

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 89
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.