Lindi në vitin 1915, në Radomirë të Peshkopisë. Më 7 janar 1947, me vendimin nr. 7, u dënua «si armik i popullit dhe sabotator i pushtetit», me 4 vjet burg, konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme, humbjen e të drejtës civile dhe politike dhe punë të detyruar baras me kohën e ndëshkimit.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 383
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.