Lindi më 1908, në Shkodër. Më 29 shtator 1951, me vendim nr. 188, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor "për krimin e takimit dhe furnizimit të diversantëve" dhe e dënoi me 5 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 339
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.