Ushtarak. Lindi më 10 shkurt të vitit 1925, në fshatin Ishëm të Durrësit. Më 6 nëntor 1951, Gjykata Ushtarake e Durrësit e dënoi me 18 vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e së drejtës elektorale për 3 vjet kohë për "agjitacion e propagandë", "sabotim", "pjesëmarrje në milicinë fashiste" dhe dhënie "ndihmë të arratisurve".

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 180; AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 237.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.