Vëllai i Esat Kalasë. Lindi në vitin 1944, në fshatin Zemblak të Korçë. Më 11 tetor 1963, me vendim nr. 25, Gjykata e Qarkut të Beratit e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut në formën e tentativës së arratisjes" dhe e dënoi me 20 vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtave për 5 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 118
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.