Lindi më 1940, në Fier. Më 21 shkurt 1961, me vendim nr. 76, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi për "tradhëti ndaj atdheut, në formën e përgatitjes për arratisje jashtë shtetit", me 17 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet.

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.436
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.