Lindi më 23 tetor të vitit 1938, në Tiranë. U arrestua më 5 mars 1974, dhe më 20 korrik të po atij viti, Gjykata e Rrethit të Fierit e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit e propagandës kundër pushtetit popullor» dhe e dënoi me 5 vjet heqje lirie.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 706.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.