Lindi në Tiranë, në vitin 1959. Me vendim nr.71, datë 25 shkurt 1984, Gjykata Ushtarake e Rrethit të Tiranës e deklaroi fajtor sipas nenit 224 të Kodit Penal, dhe e dënoi me 9 muaj heqje lirie. Me vendim nr. 599, datë 5 nëntor 1988, Gjykata e Rrethit të Tiranës e deklaroi fajtor sipas nenit 49,11 të K.P., dhe e dënoi me 5 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 411
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.