Lindi më 14 prill të vitit 1933, në Shkodër. U arrestua më 18 tetor 1963, dhe më 15 nëntor të po atij viti, Gjykata e Shkodrës e dënoi me 20 vjet heqje lirie. U lirua në qershor të vitit 1982 për plotësim kohe.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 10, F. 614-615
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.