Lindi më 6 dhjetor të vitit 1944, në Tiranë. Më 5 nëntor 1988, Gjykata e Rrethit të Tiranës e deklaroi fajtor për «krimet e tradhëtisë ndaj atdheut në formën e arratisjes dhe agjitacion e propagandë» dhe e dënoi me 18 vjet heqje lirie.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 163.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.