I biri i drejtuesit të lartë komunist, Beqiri Ballukut. Beqir Balluku u ekzekutua në vitin 1975 pasi ishte arrestuar një vit më parë. Me dënimin e tij, gruaja dhe katër djemtë u internuan. Më pas, një prej tyre, Vladimiri u burgos, ndërsa Agimi dhe dy vëllezërit e tjerë vazhduan internimin në Selenicë të Vlorës.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.