Lindi më 1945, në Rrëshen. U internua për motive politike. Me vendim nr. 14, datë 29 korrik 1992, komisioni i krijuar për verifikimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ, vendosi t’i njohë kohën e internimit nga rrethi Mirditë në rrethet Tepelenë dhe Lushnjë, prej 10 majit të vitit 1945 deri më 30 korrik 1956.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 334
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.