Lindi më 1917, në Gurzë, Krujë. Më 17 nëntor 1952, me vendim nr. 237, Gjykata Ushtarake Shkodër e dënoi për "strehim dhe furnizim kriminelësh", me 2 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 1 vit.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 10, Fl. 651-652
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.