Lindi më 1922, në Vlorë. Më 1 tetor 1950, me vendim nr. 52, Gjykata e Lartë e deklaroi fajtor për "bashkëpunim me grupe kundërshtare të organeve të sigurimit duke dekonspiruar" dhe e dënoi me 10 vjet burg.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 45, FL. 114-15
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.