Lindi më 1969, në Lushnje. Ka lindur në kampin e dëbimit dhe aty ka vuajtur 24 vjet. Babai i saj ka vuajtur burg "për motive politike".

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 254
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.