Lindi më 1934, në Maqellarë të Dibrës. U arrestua për motive politike, më 15 maj të vitit 1977 dhe u lirua më 13 janar 1986.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 15
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.