Djali i Gafur Jegenit. Pas vrasjes së babait më 1951, u internua me gjithë familjen. Vuajti
13 vjet internim. Më 1976, u internua përsëri në Shetaj (Durrës), duke lënë pas në mjerim
gruan shtatzënë. Me ardhjen e demokracisë u largua jashtë Shqipërisë dhe shërbeu si
ushtarak në forcat e NATO-s në Kosovë, deri në vdekje.
Uran Butka, Bombë në ambasadën sovjetike, ASD, Tiranë, 2008, f. 157.

Burimi: Uran Butka, Bombë në ambasadën sovjetike, ASD, Tiranë, 2008, f. 157
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.