Lindi në Durrës, në vitin 1908. U arrestua më 4 mars 1951. Me vendim nr. 1, datë 21 korrik 1961, Gjykata Ushtarake e Durrësit e deklaroi fajtor për "furnizim dhe strehim kriminelësh" dhe e dënoi me 5 vjet burgim, si dhe humbjen e të drejtave elektorale për 2 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 241
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.