Lindi në vitin 1939. U dënua "për motive politike", dhe me vendim të Komisionit Qendror të Internim-Dëbimeve të datës 22 dhjetor 1993, u internua nga rrethi i Bajram Currit në rrethin e Lushnjes, prej datës 10 nëntor 1958 deri më 2 prill 1960.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 302
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.