Lindi më 1889, në Pogradec. Më 7 shtator 1951, me vendimin nr. 155, Gjykata Ushtarake
e Korçës e deklaroi fajtor për “dhënie ndihmë bandave të armatosura” dhe për “dhënie
informatash sekrete” dhe e dënoi me 6 vjet heqje lirie.
Fondi 1, viti 2014, dosja 15, fl. 110-111.

Burimi: Fondi 1, viti 2014, dosja 15, fl. 110-111
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.