Lindi më 1888, në Lekbibaj, Dukagjin. Më 19 tetor 1946, me vendim nr. 491, Gjykata Ushtarake Shkodër e dënoi si "sabotator i pushtetit”, me 4 vjet burg me punë të detyruar dhe humbjen e të drejtave qytetare politike për aq kohë dënimi.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 7, Fl. 627-628
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.