Lindi më 1922, në Graçan, Fier. Me vendim nr. 129, më 9 tetor 1945, është dënuar "si armik populli e kriminel lufte, pjesmarrës i Organizatës Ballit Kombëtar", me 30 vjet burg, punë të rëndë të detyruar, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtës qytetare për aq kohë. Sipas dekretit nr. 962, më 25 nëntor 1949, dënimi i zbritet me 10 vjet.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 5/1, Fl. 2433-2434
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.