Lindi më  1894, në Delvinë. Më 29 nëntor 1947, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi se «ka marrë pjesë në Organizatën e Ballit Kombëtar», dhe «ka bërë agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor», me 4 vjet, humbjen e të drejtës elektorale për 1 vit. Më 20 qershor 1950, Gjykata e Sarandës e dënoi «se nuk ka regjistruar 3 kokë keca», 2000 lekë gjobë dhe konfiskimin e tre kokë dele. Më 1951, u dënua për tregti të ndaluar me 5 muaj burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 354
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.