Tregtar i pasur shkodran. U arrestua dhe u dënua bashkë me të vëllanë Man Tepelia në vitin 1949 si sabotator dhe spekulator meqë, sipas akuzës, nuk kishte dorëzuar pasurinë.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.