Lindi më 1930, në Kukës. Më 6 korrik 1951, me vendim nr. 131, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për «tradhëti ndaj atdheut në formën e tentativës për t’u arratisur jashtë shtetit», dhe e dënoi me 10 vjet burg dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 149.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.