Lindi në 1929, në Tiranë. Arrestuar më 10 prill 1949. Më 30 nëntor 1949, me vendim nr. 282, Gjykata Ushtarake e Tiranës dënoi "se ka marrë pjesë në një grup kundërshtar, ka marrë pjesë në një grup të organizuar kundër pushtetit, tentativë për arratisje dhe për krimin e agjitacionit e propagandës" dhe e dënoi me 5 vjet burg me punë të detyruar dhe humbjen e të drejtave elektorale për 1 vit.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 9, Fl. 329
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.