Lindi më 1871, në Tiranë. Më 13 shkurt 1953, me vendim nr. 28, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor se "ka ndihmuar kriminelin Selman Petrela" dhe e dënoi me 5 vjet burg.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 45/1, FL. 88-89
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.