Lindi më 1910, në Sovjan të Korçës. Më 19 gusht 1946, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor se "ka dashur të depërtojë në Greqi, për të punuar me elementë të tjerë reaksionarë", dhe e dënoi me 20 vjet burg.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 51, FL. 94-95
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.