Lindi në 1920, në Tiranë. Më 8 maj 1950, me vendim nr. 184, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi për «arratisje në drejtim të paditur» e «kundërshtim urdhri», me 15 vjet burg, konfskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet. Më 9 korrik 1952, me vendim nr. 161, Gjykata e Lartë e shpalli fajtor «për krime kundër shtetit», dhe e dënoi me 15 vjet burg, konfskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet.

Burimi: F. 1, V. 2014, D. 24, Fl. 17-18.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.