Lindi më 20 prill të vitit 1928, në fshatin Tatzat të Delvinës. Më 3 shkurt të vitit 1977, Gjykata e Rrethit të Sarandës e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit e propagandës kundë pushtetit popullor» dhe e dënoi me 14 vjet heqje lirie (dënim i kombinuar).

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 452
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.