Lindi në Lushnjë, në vitin 1906. Më 5 janar 1947, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi se "ka marrë pjesë në organizatë tradhëtare dhe intelektuale" dhe e dënoi me 15 vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e së drejtës elektorale për 5 vjet kohë.

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 9, F. 96-97
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.