Në këtë fshat u internua në vitin 1958 kryegjyshii botëror i Bektashinjve Dede Ahmet Myftar Ahmataj së bashku me dervishin e tij Reshat Bardhi. Ata qëndruan të internuar  këtu deri në vitin 1967, kur u ndalua feja dhe besimi në Shqipëri.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.