Vend në Shkodër ku bëheshin pushkatimet dhe varroseshin fshehtas viktimat.

Klerikët Zef Bici dhe Mark Dushi janë ekzekutuar në maj 1968 në fushën e Dobraçit. Eshtrat e tyre u gjetën në vitin 1993 në këtë vend.

 

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.