Lindi më 1915, në Hoshtimë të Vlorës. Më 11 qershor 1945, me vendim nr. 48, Gjykata e Vlorës e deklaroi "kriminel lufte dhe armik të popullit" dhe e dënoi me 20 vjet burg, konfiskimin e pasurisë, si dhe humbjen e të drejtave qytetare e politike.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 44/1, f. 67-68; Fahri Shaska, Të quajtur armiq të popullit, 2010, 83
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.