Lindi në Korçë, në vitin 1908. Me vendim nr. 9, datë 31 mars 1958, Gjykata e Rrethit të Korçës e deklaroi fajtor për "tentativë arratisjeje" dhe e dënoi me 3 vjet burg, si dhe humbjen e të drejtës për 1 vit kohë. U lirua më 30 qershor të vitit 1962.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 265
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.