Pjesë e malësorëve të Dukagjinit që u rezistuan brigadave komuniste në vitin 1946. U arrestua dhe u burgos bashkë me Deli Marashin, Lulash Gjeloshin, Zef Delijan, Çun Delijan, Marash Delijan, Ded Lulashin, Gjin Markun, Gjon Markun, Pjetër Markun.

Burimi: https://kujto.al/bajraktari-i-shoshit-ne-lufte-pa-kompromis-kunder-enver-hoxhes/
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.