I dënuar tri herë për motive politike.

Herën e parë kreu 2 vjet burg, në kënetën e Maliqit dhe u lirua me amnisti.

Herën e dytë u dënua 10 vjet për agjitacion dhe propagandë dhe vuajti dënimin në Elbasan dhe Laç, nga viti 1956 deri në vitin 1966.

Pas lirimit, u dënua për herë të tretë, për të njëjtën akuzë, po me 10 vjet burg dhe u dërgua në Spaç, nga u lirua në vitin 1976, pas 22 vitesh burg.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.