Lindi më 1946, në Elbasan. Më 14 qershor 1978, me vendim nr. 173, Gjykata e Elbasanit e dënoi "se ka pasur dijeni për veprimtarinë armiqësore të zhvilluar nga Jetulla Gashi dhe Flutura Bajrami dhe nuk ka denoncuar në organet përkatëse", me 5 vjet burg.

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.3008-3009
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.