Lindi në Gurrë të Madhe, në vitin 1927. Me vendim nr. 351, datë 3 tetor 1947, Gjykata Ushtarake Elbasan e deklaroi fajtor për «strehim dhe furnizim të arratisurish» dhe e dënoi me 5 vjet privim lirie. Me dekret nr. 819, datë 27 prill 1949 të Presidiumit të Kuvendit Popullor është liruar nga burgu. U arrestua më 19 maj 1947.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 322
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.