Lindi në Çukë, në vitin 1910. U arrestua më 24 gusht 1977, dhe me vendim nr. 9, datë 22 korrik 1978, Gjykata e Rrethit të Gjirokastrës e dënoi për "tradhëti ndaj atdheut" me 20 vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 266
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.