Lindi në vitin 1918, në Poro të Vlorës. U arrestua më 25 dhjetor 1964, dhe me vendim nr. 26, datë 18 maj 1965, Gjykata e Rrethit të Vlorës e dënoi me 11 vjet heqje lirie dhe konfiskimin e pasurisë (të pjesës së tij). Vdiq në burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 13
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.