Lindi në Shalë, në vitin 1880. U internua dhe u deklasua "për arsye politike".

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 5, f. 645
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.