Lindi më 1917, në Kakavijë të Gjirokastrës. Më 20 nëntor 1945, me vendim nr. 329, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi «armik të popullit», dhe e dënoi me 1 vit burg. Më 2 dhjetor 1967, me vendim nr. 20, Gjykata e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për «nxitje të urrejtjes», dhe e dënoi me 8 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 208
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.