Lindi në Koprishtë, në vitin 1900. Me vendim nr. 17, datë 18 prill 1945, Këshilli Gjyqësor Ushtarak i Vlorës e deklaroi "kriminel lufte"  dhe e dënoi 10 vjet burgim, humbjen e të drejtave qytetare dhe politike baraz me kohën e ndëshkimit, si dhe konfiskimin e pasurisë së luajtshme dhe të paluajtshme.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 204
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.