Datëlindja: 1927. Vendbanimi: Korçë, Korçë. Shtresa: qytetare e mesme. Data e arrestimit: 16 gusht 1949. Dënuar: 10 vite. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: është takuar me të arratisurit dhe ka propaganduar

Burimi: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.