Lindi më 1900, në Gramsh. Me vendim nr. 22, datë 13 shtator 1962, Gjykata e Qarkut të Elbasanit e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë" dhe e dënoi, me 6 vjet burg

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 423
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.