Datëlindja: 1896. Vendbanimi: Belin, Fier. Shtresa: fshatare e varfër. Data e arrestimit: 16 shkurt 1950. Dënuar: 3 vite. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: ka strehuar dhe ka furnizuar të arratisur

 

Burimi: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.