Lindi më 1893, në Përmet. Më 23 prill 1994, Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të “vrasjes pa gjyq, për motive politike”, më 30 nëntor 1943, në Komarak, Përmet.

Burimi: AISKK, F.1, V. 2013, D.5/1, Fl.1099
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.