Lindi në Dardhë të Korçës, më 11 janar 1927. Me vendim nr. 5, datë 6 shkurt 1954, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes në një shtet armik" dhe e dënoi me 8 vjet heqje lirie, si dhe humbjen e të drejtave elektorale për 2 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 232
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.