Lindi më 1919, në Pogradec. Arrestuar më 14 shkurt 1978. Më 19 janar 1957, me vendim nr. 4, Gjykata Ushtarak Korçë e dënoi për “tradhti ndaj atdheut”, me 15 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 295.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.